heinäkuuta 11, 2006

Uskomatonta! Minulla oli tänään lähes kiire

Ihmisen ei kuulu elää tälläisellä helteellä kaupungissa kerrostalossa. Karmeaa herätä +30 asteessa koko yön hikoilleena ja voimatta avata ikkunoita. Rakennustyömaa talomme edessä meluaa edelleen aamu seitsemästä iltaan. Nyt pihalla häärää onneksi enää yksi traktori. Ehkä ne kohta lopettavat... Tätä olemme toivoneet jo kuukausia.. Ja talo on näyttänyt valmiilta jo kuukausia.. GRRR!!! Huomenna helpottaa. Pääsen taas nukkumaan loppuviikoksi telttaan ja lilluttelemaan uimapatjalle tuntikausiksi hyvä kirja mukana. Riippumattoa unohtamatta! "kehrää nautinnosta (:

Tänään oli taas hyvä päivä. Näitä on ollut jo niin paljon peräkkäin, että alan kohta oikeasti uskomaan niiden jatkuvan tulevaisuudessakin. Aamu sujui leppoisasti rutiineiden merkeissä. Yritin viimeisen kerran elvyttää parvekekukkia, jotka olivat kärsineet pahasti viime retkemme aikana. Äsken jouduin hyvästelemään koko konkkaronkan roskikseen... Iltapäivä kului lapparissa rupatellessa. Käynti oli mukava ja sain purkaa kertyneitä ajatuksiani. Terapian alkamispäiväkin varmistui ja lyhyt jakso päiviksellä tuli sovittua. Tuntui konkreettisesti siltä, että on saavuttanut jo jotain vuoden ahkeroinnilla ja ahdistuneisuudella.

Lapparista suuntasin kaupunkiin ostamaan neppareita. Huomenna saan jännittää osaanko käyttää niitä. Tarvitaan vasara ja kaikkea niiden paikalle saamiseksi... Matka jatkui Töölöönlahdelle lööbailemaan pariksi tunniksi ja tuurilla A tuli kaverikseni hengailemaan. Mukavaa. Illan vietin taas U:n kanssa Hietsussa loikoillen ja kuulumisia vaihdellen. Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa. Tästäkin voi sanoa, että ystävyys ei katso aikaa. Vaikka ei oltu nähty vuoteen, sujui juttu kun ei oltaisi oltu päivääkään näkemättä. Ja jätskikiskan kautta kotiin.

Oikeasti olisi pitänyt kyllä pestä tänään pyykkiä reissua varten. Päivä oli kuitenkin niin mukavan leppoisa, että en usko edes nyrkkipyykkauksen mökillä harmittavan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Keep up the good work. thnx!
»

Anonyymi kirjoitti...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»