elokuuta 26, 2006

Mangakärpäinen puraisi taiteidenyössä

(Ihan eka manga)

Torstaina käytiin siis leffassa. 2,5 h merirosvojen taistelua.... Räiskintää ja tappelua.. Ei kannata tuhlata rahojaan Pirates of the Caribean jatko-osaan. Illalla vierailtiin taiteidenyössä. Hieman kyllä myöhästyttiin Töölönlahden meiningeistä, kun kävin katsomassa Manga esitystä ja kuuntelemassa Staffan Bruunin haastattelun Akateemisessa. Innostuin täysillä mangan / animen piirtämisestä. Ekaksi oon tässä jäljitellyt muiden töitä, mutta tarkotuksena olis luoda omia hahmoja ja niiden avulla käsitellä omia ajatuksia. Lopulta ne varmasti muuttuisivat jopa hauskoiksi, kun syksy ja talvi eteenee ja olo parantuu koko ajan.

(Toka piirrustus. Vihree tiiliseinä on kylläkin tietsikalla lisätty.)

Perjantaina sain imartelevan kirjeen. Entinen taideterapeuttini pyysi kolme työtäni Psykiatriapäivillä järjestettävään näyttelyyn. Ok... ei mikään super hohdokas juttu, mutta ei oo aikaseemmin mun töitä ollut näyttelyssä. Kivaa (:

Viikonloppu on hengausta. Koko aamu meni nukkumiseen. Ihan syvältä, että syöminen väsyttää niin paljon. Sekään ei oikeen motivoi / auta uskomaan syömisen hyviin puoliin. Tottakai tiedän, että se on vain ohimenevää väsymystä. Pikkuhiljaa taas aliravitsemus korjaantuu. Kuitenkin tulee sellainen olo, että ei tää syöminen oo yhtään mua varten... Hokossa päätettiin, että oon vielä ens viikon Lapparissa. Sit alkaa koulu.. jee (:

(3. manga. Tätä innostuin vähän fiksailemaan koneella)

Ei kommentteja: