kesäkuuta 18, 2006

Viikonloppu

Perjantaina en sitten malttanut mieltäni ja ostin Nintendon (: Peleinä tarttui mukaan Tetris ja Älypeli. Uusia kivoja julkastaan juhannuksen jälkeen. Jee! Tuparit meni hyvin. Aluksi vähän jänskätti ja mieli oli maassa kotona käydyn pelisääntöjen selvityksen vuoksi. Kuitenkin kaikki humaltuivat ja oli mukavaa tavata pitkästä aikaa. Taas kerran lupasimme toisillemme, että nähdään useammin. Se on kuitenkin jo niin vaikeaa, kun kaikilla muilla - paitsi minulla - on velvollisuuksia töiden ja koulun suhteen. Puoli iltaa meni porukkamme ensimmäisen raskauden päivittelemiseen ja H otti kyllä tilanteesta kaiken irti.. Grrr.. No, kukin tavallaan. Toivottavasti tapa vain on kestävä.. Sanakarit olivat tehneet valtavasti eväitä ja lisäksi Korealainen ystävämme jokaiselle mahat täyteen Susheja.

Eilen oli sitten darra. Molemmilla onneksi. Ja jokaisen henkäyksen myötä suussa maistui merilevä liikaa syötyjen Sushejen ansiosta. Kuvottavampaa makua ei darrapäivälle enää varmastikkaan saa aikaseksi ja oksentaminen oli lähellä jokaisessa hengenvedossa. Maku ei meinannut lähteä suusta millään. Ei pesulla, purkalla tai vedellä. Sen tuhosi vasta syöty pitsa.

Pe-la-yönä unta sai silmään vajaan tunnin. Ei sitä pysty nukkumaan ilman rauhottavia.. Valitettavasti. Möröt hyppii silmille ja ahdistaa. Kyllä se sitten vielä joskus varmasti helpottaa. Mutta nyt en siis nukkunut. Istuin parvekkeella lukemassa päivän lehteä ja oikeastaan yö olisi voinut olla ahdistavampikin. Aamulla raahauduimme pitserian kautta rantaan nukkumaan. Oli mukavaa. Lisäksi kävimme Pikkukoskella uimassa. Vesi oli 22 asteista ja talviturkit lähtivät. Vedessä oli mukavaa lillua. Aion ostaa itselleni jonkin kumibotskin. Ne näyttävät olevan muodissa tänä kesänä ja voin siis lillutella uimapatjalla ilman häpeän tunnetta (: Tänään on tiedossa eilisen kaltainen päivä. Tosin ilman darraa ja väsymystä. Rannalle käy tie.

Pitämäni päiväkirjan mukaan olen tällä viikolla syönyt kohtis hyvin. Kaloreita on ruuasta tullut keskimäärin 1300 per päivä. Tulos on ihan hyvä. Tietysti sairas mieleni sanoo, että pitäisi olla vähemman ja juuri sen vuoksi olen tyytyväinen tulokseen, joka on selvästi yli 1000 kcal per päivä. Varsinkin loppuviikkoon on mahtunut ahdistusvapaita päiviä, eikä koko viikolla ole yhtäkään paastopäivää. Eikä muuten oksentamistakaan. Hyvä minä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»

Anonyymi kirjoitti...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»