helmikuuta 16, 2008

viikko meni vauhdilla

Viiikko on mennyt nopeasti. Viime viikonloppuna käytiin pojkiksen mökillä. Oli tosi mukavaa, vaikka kökötettiin pääasiassa mökissä. Lueskeltiin lähinnä ja kateltiin telkkaria. Laitettiin hyvää ruokaa ja saunottiin. Lunta riitti ja kolalla oli hommia. Ja sitten kolatut alueet muuttu jääksi ja oli tosi liukasta.

Osastolla on kaikki mennyt arkisesti. Paitsi ystävänpäivä – apua. Ensin leikittiin tarhassa opittuja leikkejä, laiva on lastattu ja polttaa-lämpenee etsimisleikkiä. Niin yhteislauluja unohtamatta – sininen ja valkoinen raiku. Oon tehnyt pieniä muutoksia viikko-ohjelmaan. Sellaisia jotka ei oo vaan osaston yhteisiä vaan jonkun muun järjestämiä. Lisää liikuntaa – sauvakävelyä.

Kirjastossa en oo käynyt tällä viikolla ja lukeminen on muutenkin tuntunut tahmeelta. Aikaseksi olen saanut kuntosalikortin hankkiminen ja salilla muutaman kerran käyneenä on se osottautunut henkireijäksi. Tapaa ikäisiään ihmisiä ja saa liikkua. Ainakin mun nukuttu määrä on vähentynyt muutamalla tunnilla. Herääminen ei kyllä oo helpottunut mitenkään.

Poikkeuksellisesti jökötän osastolla näin perjantai iltana, koska kärsin sanktiota että en ilmoittanut lomaa kun vasta torstaina. Tänään kävin fysioterapiassa. Osasi hieroa tosi hyvin. Lisäksi kävin kosmetologilla ihonpuhdistuksessa ja oon nyt punanen kun rapu.

Huomenna lähden heti aamupalan jälkeen pojkiksen luo ja saadaan viikonloppu käyntiin, tosin lupasin käydä syssyn kanssa yhdellä, muuten ei mitään merkillistä tiedossa

Tulipa tulipa tylsä kirjotus, mutta näin tällä kertaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höh, jouduit jäämään ylimääräiseksi yöksi kun ilmotit loman vasta torstaina?! Ärsyttävää...

Muertha kirjoitti...

Joo.. ihan lastentarha meininkiä!