syyskuuta 10, 2006

Punaisen avoauton kyydissä

Niin.. Tänään olin tosiaan avoauton kyydissä. J oli voittanut jostain ihme kilpailusta luksusauto clubiin tutustumisen tai jotain tämmöistä ja kävimme sitten siellä kuuntelemassa höpötystä clubista ja testaamassa yhtä autoa. Ajoimme itäväylää ja naureskelimme. Tämä ei niin ole meidän juttu (: Istuskelimme Hummerissa ja esittelijä huudatti valtavista ämyreistä musaa ja selvästi piti tätä hirmu mageena. Juu.. kyllä sellaisella sohvalla ja isolla telkkarilla nenän edessä olisi mukava matkustaa esim lappiin asti, mutta ihan tavallinen auto se oli. Paitsi että itse en nähnyt koko autosta ulos kuskinpenkiltä. Ferrari kiilsi keltaisuuttaan. Oikeesti ihan hirmu ruma auto. Hassun muotonen, ahdas ja vielä oudon värinen... No joo.. se autoista..

Perjantaina omat vanhempani järjestivät päivälliset Jn vanhemmille. Jännitimme tapahtumaa mahat kipeinä pari päivää. Ja ihme tapahtui... Meillä kaikilla oli mukavaa. Miehet puhuivat historiaa ja naiset ihastelivat helmilaukkuja. Minä pompin vähän molemmissa keskusteluissa. Tuntui kovin aikuiselta viettää tälläiset päivälliskutsut...

Viime viikko koulussa oli ihana. Luennoitsiamme osasi herättää eläviä mielikuvia aina kreikan filosofeista nykypäivään käsitellessään korkeakoulumme aateperustaa. Iltapäivisin tosin oli kovin puuduttavaa kuunnella kaiken maailman käytännönasioita, jotka olisi voinut kätevästi lukea lapusta tiivistettynä huomattavasti nopeammin. Ensi viikolla alkavat sitten taiteet. Valitsin ensimmäiseksi puutyöt. Teemme käsin koneita käyttämättä veistoksia. Lisäksi alkaa kurssi nimeltä Puhe. Sisältöä en tiedä, mutta varmasti ihan hauskaa siitä tulee. Tiedollisissa opinnoissa syvennytään yksilöllisyyteen. Niin.. ja fuksiaiset ovat viikon lopulla. Lisäksi töihin melkein vuoden tauon jälkeen. Mitenköhän sekin menee.. Varmaan pyörin koko päivän sormi suussa.. En varmasti muista enää mitään käyttöjärjestelmästä ja muutenkin kuviot on siellä varmasti muuttuneet (toivottavasti) paljon. No.. onhan siellä aikasemminkin aloittanut.. hyvin se varmaan menee (:

Ei kommentteja: