toukokuuta 10, 2006

Onkohan se nyt onni, että kesä tulee...

Homma lipeää helpommin kesällä käsistä.. ulkona on jopa mukavaa lenkkeillä. Tunti kausia. Ja saa vielä toivottavasti kauniin rusketuksenkin kaupan päälle.

Kaikilla ihmisillä vähenee vaatteet ja todellisuus paljastuu. Niin paljon ällöttäviä plösöjä joka paikassa. On käsittämätöntä miten ihmiset eivät pidä itsestään huolta. On aivan yhtä itsetuhoista lihoa yli normaalien mittojen kuin laihtua selvästi niiden alle. Itsekkin joutuu taas miettimään mitä kehtaa laittaa päälle, jotta kehtaa mennä ulos. Viime kesänä valitsin farkut ja hupparin läpi kesän. Sillon tosin olin niin hoikkakin, että paleli koko ajan. Nyt taas on koko ajan kuuma, eikä hupparissa voi enää kulkea ympäriinsä. Monet muut ovat niin mukavan laihoja ja farkkujen vyötäröiltä ei pursua ylimääräistä yli niin kuin itseltäni. Nyt sitä ei voi taas hyväksyä. Kesämekossakin näytän aivan raskaana olevalta, koska olen niin turvonnut. Ja se ei ole ainoastaan omissa silmissäni. Myös muut ovat huomanneet asian...

Asiaa harkittuani olen päättänyt tiputtaa muutaman kilon. En montaa, mutta muutaman. Toisin kuin päiviksellä kuulee noin joka päivä, ei oma oloni ole helpottunut painon noustua normaaliin. Lähellekkään - päinvastoin. En näe mitään syytä kiduttaa itseäni tässä tilassa, kun tiedän sen olevan hoidettavissa muutaman kilon tiputuksella. Ja sitä paitsi lenkkeillessä kuluu mukavasti aikaa. Laihduttaminen on kuitenkin mahdollista ilman aliravitsemustilaan joutumista. Tuntuu helpottavalta kun on tehnyt päätöksen. Ei tarvitse kestää tätä paisutusta enää kauaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, jos sun maha näyttää pömpöltä niin se on oletettavasti vaan ilmaa tai nesteturvotusta, joka vaihtelee päivästä toiseen. Tai näin ainakin mulla. Ja sit... Ootko varma että se pysyy tossa muutamassa kilossa? Ja ootko varma että sun ravitsemustilasi on ollut kohdallaan jo niin pitkään että se olis ehtinyt vaikuttaa sun psyykeen?

Siinä missä sä näet plösöjä, mä näen jatkuvasti anorektikkoja. Tasan ei käy...

Muertha kirjoitti...

Todennäkösesti ei ole ollut kohdallaan vielä tarpeeksi pitkään. Siihen on vaikea luottaa, että mikään muuttuu ajan kanssa - sitten joskus vielä. Mutta vaikka muutama kilo lähtisi, olen vielä normaalipainoinen.. Varma en ole.. toivoisin ehkä olevani, mutta en kuitenkaan.. tiedät tunteen..

Anonyymi kirjoitti...

Oletko oikeasti normaalipainoinen muutamaa kiloa kevyempänä? Et kyllä oikein näytä siltä, anteeksi vaan. Tää on tietysti tätä, että näkee asiat vain muissa eikä itsessään, mikä on niiin tyypillistä.

Muertha kirjoitti...

oon mä ihan oikeesti.. just siinä alarajalla, mutta vielä normaalipainoinen. Sitä ei vaan pysty uskomaan että näkisi itse jotenki väärin...

Anonyymi kirjoitti...

Joo, niin se vaan menee että omiin silmiinsä luottaa eniten. Mullakin on varmasti koko kaupungin levein takamus ja reidet aivan järkyttävät jos multa kysytään.

Anonyymi kirjoitti...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»