elokuuta 22, 2007

Pitkästä aikaa



Sairaalassa vierähti sitten 6kk. Onneksi se on nyt mennyttä aikaa ja toivon, ettei koskaan tarvitse enää mennä takaisin. Nyt keskityn vaan kuntoutumaan. Koko sana saa saa näpyt pintaan enkä oikein pääse sinuiksi sen kanssa. Vieläkin tulee mieleen vaan jotain pitkään kestävää ikävää. Silti tavallaan alistuin tilanteen edessä ja asun nyt kuntoutuskodissa. Ja suostun kaikkeen kuntouttavaan toimintaan, jota tarjotaan. Vaikka tuntuu, että aikaa kuluu hukkaan ja oikeasti kuuluisi olla jo koulussa (vaikka en siihen oikeasti kykenekään vielä).

Aikaa on mennyt kesää vietellessä ja vähän matkustellessa.

Nyt mielessä pyörii lähinnä uhkaus joutua pois hoitopaikasta. Sain kuulla kunniani siitä, että painoni on tippunut pari kiloa ja siitä että se on tarkoituksella pudotettua. Ei oikein tiedä mitä pitäisi ajatella, kun sen kerran kun puhuu suoraan siitä, että ei haluaisi lopettaa painon pudottamista, saa häätö uhan. Kuitenkin kaikki tekevät sitä ainoastaan sanomatta sitä suoraan. Het joutuu hoitokokoukseen lääkärin kanssa pohtimaan jatketaanko hoitoa.

Muuten elämä on aika säästöliekillä. Lito lääkitys on vienyt pois kaikki hyvän ja pahan tunnot ja olen täysin tasainen. Tuntuu että musta on tehty yhteiskuntakelpoinen tunteiden kustannuksella. Paljon aikaa menee nukkumiseen, mutta yritän kuitenkin joka päivä käydä jossain ja nähdä ihmisiä. Tänään oli askarteluterapia ja näin kaveria. Oltiin kahvilla ennätykselliset 1,5 h, mikä on mulle hyvin olla paikallaan. Lisäksi ilmotauduin työväenopistolle valokuvauskurssille. Toivottavasti kurssi on mukava ja jaksan sitoutua siellä käymiseen.

Tänään suunnitelmissa on netissä pyörimistä, nyt kun sain tän yhteyden viimeinkin! Ja telkkarin väijymistä.

3 kommenttia:

Basse kirjoitti...

Mukavaa, että pääsit taas bloggaamaan! Itse aloin blogata helmikuussa enkä löytänyt oikein sopivaa muotoa sille, kunnes elokuun alussa keksin blogata sarjakuvamuodossa... jos kiinnostaa, voit käydä vilkaisemassa osoitteessa svartochvitt.blogspot.com. Ruotsia tulee treenattua samalla. :)
T: Sebastian

Muertha kirjoitti...

kiva kun luet blogiani vaikka päivitykset tulee vähän millon sattuu. Jaksamisen mukaan. Blogisi näyttää hyvältä. Kuvablogia olisi mukava pitää. Siinä voisi olla seuraavaa tavoitetta. Sinulta se näyttää sujuvan. Keep on good working!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Martta! Tulin heti kahvittelun (ja HKL:n lippupisteessä jonottelun) jälkeen tsekkaamaan uusimman päivityksesi, ja samalla huomasin että sulla on linkki mun vanhaan blogiin joten ei ihme ettei päivityksiä näkynyt. Uusi löytyy osoitteesta w1400.wordpress.com. Voimia sulle, tapaamisiin ensi viikolla!