syyskuuta 02, 2007

Ahdistukseen monet keinot - ei aina niin terveet

Nukkuminen, bentsot ja viiltely. Ne pyörittävät nyt elämääni. Sairasta mieltäni harmittaa, että louvutin kaikki telrävät aseeni pois viime viikolla. Tänään nille olisi ollut käyttöä. Niin sairasta lukea se itse kirjoitetttuna. Mutta se nyt vaan on todellisuutta. Rauhottavat helpotti onneksi pahimman vimman etsiä mitä vaan terävää. Huomennna saan taistella, että en käy kaupungilla väärillä ostoksilla.

Viikonloppu meni vauhdilla. Mukaan mahtui ahdistusvapaita hetikiä kiitos rauhottavien. Yritän ajatella, että ne ovat oikeita tunteita eivätkä vain napeilla aiheutettuja vääristyneitä hetkiä, jotaka eivät ole todellisuutta. Kiersisimme Luukin Kaitalammen. Se on aina yhtä mukavaa. Lisäksi perus sadepäivä meininkiä. Leffaa ja saunomista.

Nyt oon taksin kuntoutuskodissa ja viikko on taas edessä. Siitä tulee noin mun aikatuluun mukaan aika hektinen. Mukavaa että aika menee nopeasti. Mulla on nälkä. Maksan 190 euroa ruuasta tänne, mutta kaapista ei löydy mitään iltapalaksi. Se ärsyttää. Taidan kuitenkin käysä soveltamassa jotakin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei se keskusteluforumi mistä oli puhetta löytyy osoitteesta http://www.kelaa.com/punainen/
toivottavasti siitä olisi jotain iloa tai apua.

Voimia taisteluun! Vaikka nyt sitä on varmasti vaikea uskoa, paremmat hetket vievät vielä voiton ahdistuksesta.

Basse kirjoitti...

Luin tämän ja piirsin sitten sarjakuvan:

http://svartochvitt.blogspot.com/2007/09/depression.html